Luomu-soijajauho saadaan paahdetuista soijapavuista, jotka ovat peräisin luomuviljelystä. Vaaleanvärinen soijajauho on luonnostaan laktoositon ja siinä on erittäin korkea kuitupitoisuus. Korkea proteiinipitoisuus tekee soijajauhosta myös suositun vegaanisessa keittiössä. Munan korvikkeena sekoita 2 ruokalusikallista vettä 1 ruokalusikalliseen luomu-soijajauhoa. Tämä tekee vegaanisista kakuista onnistuneita, kunhan resepti ei sisällä erityisen suurta munamäärää. Leivonnassa noin 20 % reseptissä mainitusta viljajauhosta voidaan korvata luomu-soijajauholla.
Tämä tuote on valvottu luomuruoka DE-ÖKO-006 -standardin mukaan.
Nimi kuulostaa monimutkaiselta jooga-asennolta, mutta se viittaa tyylikkääseen kasviin. Ashwagandhaa on käytetty intialaisessa korkeakulttuurissa ja se on tullut yhdeksi suosituimmista kasveista ayurvedisessä taiteessa. Ashwagandha-kasvia tunnetaan myös unimarjana naturopaatien keskuudessa. Kirkkaanpunaiset marjat muistuttavat meillä yleisempiä fyysaliksen marjoja ja niitä käytetään Intiassa saippuan valmistukseen. Kuitenkin, luomu-Ashwagandha-jauhe, jota voit ostaa meiltä, valmistetaan Ashwagandhan juuresta.
BIEGLO tarjoaa polyimidi-jauheita erilaisiin prosesseihin, kuten kuumapuristukseen, suoraan muovaamiseen tai lisäaineena komposiittien valmistukseen. Meillä on myös termoplastista polyimidi-jauhetta.
Polyimidi-raaka-aineemme ovat jauhemaisessa muodossa erilaisilla ominaisuuksilla. Kuumapuristetut polyimidi-osat kestävät lämpötiloja jopa 370 °C ja tarjoavat äärimmäistä lämpömuotoilun vakautta. Polyimidi-jauhetta käytetään myös lisäaineena, ja se parantaa tuotteen lämpötilankestävyyttä. Näin ollen polyimidi-jauhetta sekoitetaan usein PTFE:hen mekaanisen tai lämpötilankestävyyden parantamiseksi. BIEGLO tarjoaa polyimidi-jauheita, joiden partikkelikoko on alkaen 4 mikronia. Autamme mielellämme sovelluksissa ja oikean polyimidi-tyypin valinnassa.